Niewyczerpane źródło energii
Są małe, pożywne, pełne energii, po prostu doskonałe! Świeże, suszone, zmielone na mąkę, jako makarony, pieczywo, oleje i napoje: zboża i rośliny strączkowe oraz nasiona są w stanie wyżywić nas w sposób zrównoważony, zdrowy i kompletny. Tanie, łatwe do nabycia i przechowywania, dostępne przez cały rok, są proste w przyrządzaniu, a jednocześnie są niewyczerpanym bogactwem do przygotowania prawie nieskończonej ilości potraw, od przystawek po pierwsze dania, od drugich dań po desery i przekąski. Książka ta dzieli się na pięć rozdziałów, poświęconych właśnie śniadaniom, obiadom, przekąskom, kolacjom i deserom.
Dane wydawnicze:
Tytuł: Niewyczerpane źródło energii. Nasiona, warzywa strączkowe i zboża w naszej kuchni
Autor: Cinzia Trenchi
Tłumaczenie: Krystyna Kozak
Wydawnictwo: Jedność
Oprawa: twarda
Liczba stron: 160
Cena: 38 zł
ISBN/EAN: 978-83-8144-100-1